High Tea/High Wine

High tea/High wine bij jou thuis of bij je bedrijf

Deliroos verzorgt ook lekkernijen voor bij een high tea. Daarnaast is er sinds kort een hartige variant van de high tea, namelijk de high wine. Erg leuk om dit voor je vriendinnen of familie te organiseren. Ik verzorg voor jou de hapjes inclusief aankleding in mooie etagères en jij zorgt voor de tea en/of wine en je vrienden of familie en dan is een gezellige middag of avond gegarandeerd!

Voor 19,50 p.p kun je al een high tea of high wine bestellen. In de omgeving Zwolle kom ik het dan ook bezorgen in overleg. Een high tea of high wine is te bestellen vanaf 6 personen.

Ik kan ook een high tea verzorgen voor grotere groepen voor bijvoorbeeld jouw bedrijfsfeestje of familiefeest. Vraag naar de mogelijkheden voor meer informatie.

High tea/High wine bij Deliroos

Deliroos zit in Zwolle aan de Sassenstraat 26. Hier kun je ook een high tea of high wine krijgen. Dan zal ik ook zorgen voor de thee en wijn. Bij een high tea zit onbeperkt thee en bij een high wine krijg je 2 glazen huiswijn. Graag wel even reserveren van te voren. De high tea en high wine zijn al te reserveren vanaf 2 personen!

High tea bestaat bijvoorbeeld uit:

Scones met clotted cream en jam
Quiche
Mini sandwiches
Cupcakes
Brownies
Taart

High wine bestaat uit:

Diverse hartige hapjes zoals luxe belegde sandwiches, hartige muffins, scones hartig belegd. Inclusief 2 glazen wijn naar keuze per persoon.