Eetbare prints

Bij Deliroos kan je ook je eigen eetbare prints bestellen in Zwolle, wij printen op ouwel of icing/sugar sheet. Wil je je eigen taart opvrolijken met een leuk plaatje of foto die je kan opeten? Bestel deze dan bij Deliroos en haal je eetbare print op in Zwolle.
Je kan bijvoorbeeld je logo van je bedrijf laten printen en die op je zelf gemaakte taart plakken. Geen zin om zelf te bakken? Je kan natuurlijk ook bij Deliroos een taart bestellen met je logo of foto erop. Vraag naar de mogelijkheden.
Mail je foto of plaatje naar info@deliroos.nl, prijs is op aanvraag en ligt aan de grootte en hoeveelheid. Ouwel is goedkoper dan icing.

Je foto of plaatje wordt geprint op eetbaar papier, dit kan icing of ouwel zijn. De inkt die wordt gebruikt is ook eetbare inkt. Ouwel bestaat uit aardappelzetmeel, koolzaadolie en water en heeft een neutrale smaak.
Ouwel is mat, wil je een glanzende print, kies dan voor icing, ook wel sugar sheet genoemd. Icing is gemaakt van fondant. Icing/sugar sheet is niet geschikt voor hoge tempraturen.
Je kan je foto op ouwel of icing op je taart plakken met bijvoorbeeld een beetje water of glazuur als de ondergrond van marsepein of fondant is. Als je ondergrond slagroom is, zeef dan wat poedersuiker op de slagroom en leg daar de print bovenop. Op fondant of marsepein zal de print wel scherper zijn dan op slagroom. Pas ook op dat de print niet nat word, dan kan deze gaan vlekken.
Wil je een originele taart, cake of cupcake maken, gebruik dan een leuke eetbare print en laat deze printen bij Deliroos in Zwolle.