Babyshower

Babyshower
Een babyshower is een traditie die is overgewaaid uit Amerika. Tijdens dit feestje wordt de komst van de baby gevierd. Dit feestje draait om gezelligheid, lekker eten en tips en tricks voor de toekomstige moeder! De lekkernijen tijdens een babyshower kan ik voor je verzorgen. Helemaal in stijl in roze of blauw, of gemengd. Hieronder zie je een foto’s van babyshower traktaties. Zo zou je bijvoorbeeld een high tea kunnen doen, met roze/blauwe traktaties of alleen een taart bestellen voor je babyshower. Een babyshower high tea kan vanaf 6 personen. Wil je iets anders, laat het mij weten. Prijzen zijn in overleg en de babyshower traktaties kunnen bezorgd worden in Zwolle of je kan je babyshower feestje houden bij Deliroos in Zwolle.

Gender reveal cake
Gender reveal cake of geslacht onthullende taart is ook iets dat uit Amerika komt en steeds populairder wordt in Nederland. In Amerika worden er speciale gender reveal feestjes georganiseerd na de 17 of 20 weken echo waarin de verloskundige kan zien welk geslacht de baby heeft. Op het feestje kan op verschillende manieren duidelijk gemaakt worden wat het geslacht is van de baby. Één van de mogelijkheden is cake, taart of cupcakes met binnenin blauw of roze. Deze Cake, taart of cupcakes kan Deliroos voor je maken. Als je zelf ook pas na het aansnijden van de taart het geslacht wilt weten kun je aan de verloskundige vragen om het geslacht op een briefje te schrijven en in een dichte envelop te doen. Deze envelop kun je dan afgeven bij Deliroos en wij gaan er dan mee aan de slag met wat jij wilt. Heb je een idee of wil je de prijs weten, neem contact op met Deliroos.

Kraamfeest of kraamborrel
Na de geboorte van een baby kan je kiezen voor een kraamfeest of kraamborrel, zodat al het kraambezoek in één keer komt. Wil je een leuke taart of cupcakes op je kraamfeest? Deliroos kan leuke toepasselijke traktaties maken in de vorm van taart, cupcakes of petit fours. Leuk voor als je eens wat anders wilt dan beschuit met muisjes op je kraamfeest. Je kan natuurlijk ook leuke traktaties bestellen voor als je gewoon kiest voor kraamvisite en iets anders wilt kunnen aanbieden dan beschuit met muisjes.
Deliroos kan ook traktaties maken om uit te delen op je werk of op school voor je kinderen. Misschien wil je ook graag iets trakteren als je met zwangerschapsverlof gaat, ook dan kan Deliroos bijvoorbeeld petit fours of cupcakes maken. Dit alles kan bezorgd worden in de omgeving Zwolle of opgehaald worden in Zwolle.

[supsystic-gallery id=’11’ position=’center’]